Tlf. 20 13 74 03

Søg

Græsplæner

Anlæg af græsplæner og udlægning af rullegræs eller såning i Vejle og omegn

Grønne Anlæg anlægger græsplæner med rullegræs eller nysåning i hele området omkring Fredericia, Kolding, Horsens og Vejle.

Vi har flere års erfaring i at anlægge smukke græsplæner. Vi benytter kvalitetsgræs fra Kingo, så vi sikrer, at der er kvalitet helt ”fra rod til spids”. Rullegræsset bliver grundigt lagt på, og er den gode løsning, hvis man ønsker et flot resultat med det samme. Det kan f.eks. være løsningen til den lille græsplæne i forhaven eller virksomhedens grønne arealer, som skal se indbydende ud.

”Her er græsset ikke grønnere på den anden side!”

Kontakt os for mere info om anlæg af græsplæne.

Brug en fagmand

Brug en fagmand, når der skal anlægges græs. Vi har erfaringen til at vurdere, hvad der vil være den bedste løsning i dit tilfælde.

Rullegræs er den gode løsning, hvis man ønsker et hurtigt resultat. Dog er græsplænen mere sart det første stykke tid, da rødderne skal have tid til at sætte sig. Ved såning af græs er der flere forskellig frøblandinger at vælge imellem, og her tager vi udgangspunkt i, hvad græsplænen skal benyttes til. Skal børnene spille bold på den, eller skal plænen være en del af den smukke prydhave?

Vi rådgiver, så du får den løsning, der passer til din have.

Anlæg af græsplæne i Vejle og omegn

Vi tilbyder anlægning af græs i Vejle, Jelling, Egtved, Middelfart, Fredericia og Kolding. Få et godt tilbud på telefon 20 13 74 03.

Abonnementsordning på græsslåning

Husk, Vi tilbyder en abonnementsordning, hvor vi sikrer, at jeres græsplæne altid fremstår flot og nyslået. Kontakt os og lav en fast aftal på græsslåning, så bliver græsplænen vedligeholdt løbende.

Læs mere om Grønne Anlæg